Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Most nem kíván válaszolni. Bejelentem, hogy a módosító javaslatokról történõ szavazásra várhatóan jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! A korábban elhangzott bizottsági kijelölést pontosítva a rádiózásról és a televíziózásról szóló törvényjavaslatra ajánlás készítésére kijelölöm az emberi jogi bizottságot is.

Tisztelt Országgyûlés! Most soron következik a polgári perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/674. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását T/674/15. számon kapták kézhez. Az alkotmányügyi bizottság jelezte, hogy nem kíván elõadót állítani.

(15.50)

Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 1. számú pontjához, amely - a törvényjavaslat 1. §-a felvezetõ mondatának módosításával - jogtechnikai pontosításra irányul. (Senki sem jelentkezik.) Felszólalásra jelentkezõ nincs. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 2. számú pontjához, amely a törvényjavaslat 2. § (1) bekezdésének elhagyását, illetõleg a 2. § új bekezdéssel történõ kiegészítését javasolja. Sepsey Tamás képviselõ úr jelezte szólási szándékát. Megadom a szót a Magyar Demokrata Fórum képviselõjének, Sepsey Tamás képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage