Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Kérném a parlamentáris formák betartását! Kérdezem, van-e további felszólaló?

Mielõtt még kitörne a verekedés... (Derültség.).., tisztelettel kérem, foglalják el a helyüket... (Dr. Sepsey Tamás: Én a helyemen ülök.) ..., és különösen nyugodtan várják a további tárgyalást. Elnézést, nem Sepsey úrnak mondtam. Juhász Pál képviselõ urat türelemre szólítom. Folytatjuk. Ha fel kíván szólalni, megadom a szót. Ha nem, akkor kérem, hogy a parlamenthez méltóan próbáljon viselkedni.

(20.10)

Kérdezem, hogy az ajánlás 27. számú pontjával kapcsolatosan, amely a törvényjavaslat 32. §-ára vonatkozik, kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs jelentkezõ.) Mivel további felszólaló nincs, a részletes vitát az ajánlás 27. számú pontjára vonatkozóan lezárom.

Az ajánlás 28. számú... (Dr. Sepsey Tamás kér szót. - Dr. Balsai István: A 27-esen áthaladtunk.) Igen, a 28. számú pontra vonatkozott, amit mondtam.

A 29. számú pont következik. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni az ajánlás 29. számú pontjával kapcsolatosan. (Nincs jelentkezõ.) Felszólalásra nincs jelentkezõ, ezért a részletes vitát az ajánlás 29. számú pontjára vonatkozóan lezárom.

Az ajánlás 30.számú pontja következik. (Dr. Sepsey Tamás kér szót.) Ügyrendi kérdésben megadom a szót Sepsey Tamás képviselõ úrnak, és egyúttal átadom az elnöklést dr. Gál Zoltán elnök úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage