Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönjük szépen képviselõ úr a figyelmességét és figyelmét, valóban elírási hiba történt.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel a részletes vita e szakaszához más nem jelentkezett, e szakaszt lezárom, és ezzel a részletes vitát valamennyi módosító javaslatra nézve lezártam. Csiha Judit nem kíván most a vitában elhangzottakra válaszolni? (Dr. Csiha Judit nemet int. - Derültség.) Nem.

A szavazásra, tisztelt Országgyûlés, valószínûleg a jövõ héten kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a jövedéki szabályozásról és ellenõrzésrõl, valamint a bérfõzési szeszadóról szóló 1993. évi LVIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/954. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/954/2-4. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, Horn Gyula miniszterelnök úr tájékoztatott arról, hogy az elõterjesztés tárgyalása során a pénzügyminisztert Lakos László földmûvelésügyi miniszter úr helyettesíti.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem a jelen levõ képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki az általános vitában részt venni. (Dr. Farkas Gabriella jelentkezik.) Egy írásbeli jelentkezõ volt, de az nincs a teremben, ezért megadom a szót Farkas Gabriella képviselõ asszonynak, MDF.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage