Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem, kíván-e még a képviselõtársaim közül valaki hozzászólni. (Nincs jelzés.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára várhatóan a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Sor kerül viszont a környezetvédelmi termékdíjról, továbbá az egyes termékek környezetvédelmi termékdíjáról szóló törvényjavaslat részletes vitájára. Az elõterjesztést T/953. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/953/29. számon kapták kézhez képviselõtársaim. A környezetvédelmi bizottság nem kíván elõadót állítani, azt hiszem, a gazdasági bizottság sem. Felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy a részletes vitában kizárólag a módosító javaslatokhoz kapcsolódóan lehet felszólalni.

Az ajánlás 1. és 2. pontjai a törvényjavaslat 1. §-ára tartalmaznak módosításokat. Ez a rendelkezés a törvényalkotás célját fogalmazza meg, ezért indítványozom az összetartozó javaslatok tárgyalásának összekapcsolását. Aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel legyen szíves jelezni! (Szavazás.) Látható többség.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni e módosító javaslatokhoz kapcsolódóan. Megadom a szót Izsó Mihály képviselõ úrnak, Független Kisgazdapárt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage