Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Most a módosító javaslatokról határoz az Országgyûlés, a T/1046/7. számú ajánlás I. fejezete szerint. Az I. fejezetben lévõ ajánlásrész a kijelölt bizottság által támogatott módosító javaslatot tartalmazza.

Felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy a nem támogatott módosító javaslatokról a képviselõcsoportok nem kérhetnek szavazást.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e az önkormányzati bizottság T/1046/7. számú ajánlásának I. fejezetében az 1. pontot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 218 igen szavazattal, 16 ellenszavazattal, 24 tartózkodással a módosítójavaslat-csomagot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! A zárószavazásra a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Soron következik a környezetvédelmi termékdíjról, továbbá egyes termékek környezetvédelmi termékdíjáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatok határozathozatala.

(19.10)

Az elõterjesztést T/953. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

A bizottságok együttes ajánlását T/953/29. és /43. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem dr. Baja Ferenc környezetvédelmi miniszter urat: kíván-e a vitában elhangzottakra válaszolni? (Dr. Baja Ferenc: Igen.) Igen. Megadom a szót miniszter úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage