Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megadom a szót Simon Imre képviselõ úrnak, Magyar Szocialista Párt. (Dr. Simon Imre: Tévedés!) Elnézést kérek!

Megkérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni ebben a témakörben. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván.

Megkérdezem dr. Szabó Ivánt, hogy kíván-e válaszolni. (Dr. Szabó Iván: Nem.) Nem kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom, a határozathozatal következik. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a "Vizsgálóbizottság létrehozása a Budapest Bank részére juttatott állami támogatás körülményeinek tisztázására" címû országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 251 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal, 2 tartózkodás mellett az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Megkérdezem a képviselõcsoportokat, hogy kívánják-e szavazatukat megindokolni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezõ nincs.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a "Vizsgálóbizottság létrehozása az adós- és bankkonszolidáció körülményeinek tisztázására" címû országgyûlési határozati javaslat általános vitája és határozathozatala. Szigethy István és Gaál Gyula, SZDSZ; Toller László, Keller László, Puch László, MSZP, képviselõtársaink önálló indítványát H/1050. számon, a bizottságok ajánlásait pedig H/1050/2-4. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

(20.00)

Megadom a szót Keller Lászlónak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage