Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! A holnapi ülésnapon napirend elõtt kíván felszólalni dr. Torgyán József frakcióvezetõ úr, Független Kisgazdapárt; Deutsch Tamás frakcióvezetõ-helyettes úr, Fidesz.

A szerdai ülésnapon jelentkezett napirend elõtti felszólalásra dr. Torgyán József frakcióvezetõ úr, Független Kisgazdapárt; Pokorni Zoltán frakcióvezetõ- helyettes úr, Fidesz; és Csépe Béla frakcióvezetõ-helyettes úr, KDNP.

Ugyancsak a szerdai ülésnapon napirend utáni felszólalásra kért lehetõséget dr. Salamon László képviselõ úr, MDF.

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom önöket, hogy a házbizottság áttekintette az Országgyûlés nyári rendkívüli ülésszakán várható feladatokat. A képviselõcsoportok egyetértettek abban, hogy a módosító javaslatokról történõ szavazásokat követõen - a Házszabálytól való eltéréssel - a zárószavazásokra az ötnapos határidõnél korábban kerülhessen sor. Mindezek alapján lehetséges, hogy a rendkívüli ülésszak június 30-án, a zárószavazásokkal, befejezõdik.

Tisztelt Országgyûlés! Sándorffy Ottó képviselõtársunk, Független Kisgazdapárt, önálló indítványt nyújtott be a villamosenergia-ipari társaságok privatizációs koncepciójáról és végrehajtásának ellenõrzésérõl, H/1147. számon.

Megkérdezem az elõterjesztõt, kívánja-e az önálló indítványt két perc idõtartamban szóban megindokolni. (Sándorffy Ottó: Igen.) Kívánja. Megadom a szót Sándorffy Ottó képviselõtársunknak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage