Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Kérem, hogy ezt az ügyrendi vitát fejezzük be. Én nem teszem fel szavazásra Torgyán képviselõ úr indítványát, mert nincs mirõl dönteni. Viszont most felteszem szavazásra azt a kérdést, hogy elfogadja-e az Országgyûlés a házbizottság pénteken kiküldött, napirendre vonatkozó ajánlását. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen. Látható többség.

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom önöket, hogy a kormány a békepartnerség-program keretdokumentumának megerõsítésérõl szóló határozat módosítását indítványozó határozati javaslatát új változatban nyújtotta be, H/1157. számon. Az elõterjesztés általános vitájára és lehetõség szerinti határozathozatalára a napirendi ajánlásnak megfelelõen a holnapi napon kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a villamosenergia termelésérõl, szállításáról és szolgáltatásáról szóló 1994. évi XLVIII. törvény és ahhoz kapcsolódó egyes törvényi rendelkezések módosításáról szóló törvényjavaslat;

az állam tulajdonában lévõ vállalkozói vagyon értékesítésérõl szóló 1995. évi XXIX. törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat; valamint

a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény kiegészítését kezdeményezõ törvényjavaslat; illetõleg

az árak megállapításáról szóló 1990. évi LXXXVII. törvény módosításáról rendelkezõ törvényjavaslat

együttes általános vitája.

(16.10)

Az elõterjesztéseket T/1118., 1119., 1122. és 1123. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom önöket, hogy az együttes expozé ismertetésére dr. Suchman Tamás tárca nélküli miniszter úr kapott megbízást. Tekintettel a miniszer úr hivatalos külföldi elfoglaltságára, az együttes expozét, figyelemmel a tárca nélküli miniszterek helyettesítésére vonatkozó kormánydöntésre, Akar László úr, a Pénzügyminisztérium politikai államtitkára ismerteti. Megadom a szót az államtitkár úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage