Szájer József Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SZÁJER JÓZSEF (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Szekeres Imre frakcióvezetõ úr elõbbi szavai beigazolták azt, hogy a koalíciós frakciók nem mérték fel a miniszterelnök úr korábban elhangzott, kétségbeejtõ szavainak következményeit s mindazokat a minõsíthetetlen rágalmakat, amelyek az elõbb az interpellációs idõszakban elhangzottak.

Ezért megalapozottnak látjuk a Fidesz-frakció részérõl azt a gondolatot, miszerint idõt kell adni a koalíciónak, hogy ezt gondolja végig, és kövesse meg az ellenzéket. (Derültség a bal oldalon. - Taps a jobb oldalon. - Közbeszólás a jobb oldalról: Meg fogjátok!) Szeretném az önök emlékezetébe idézni, de ha ezt nekem nem hiszik el, akkor a ma délutáni jegyzõkönyv elolvasásával beigazolódhat, hogy a Fidesz ebben az idõszakban sem, korábban sem semmiféle rágalmat nem mondott a koalícióval kapcsolatban. (Derültség a bal oldalon.) Minden állításunkat idézetekkel és tényekkel, köztudomású tényekkel alapoztunk meg.

Ezért úgy gondoljuk, a minõsíthetetlen nyilatkozat miatt a mai napon a Fidesz frakciója nem tud részt venni az Országgyûlés munkájában. Köszönöm. (Taps a jobb oldalon. - Zaj. - Az ellenzéki pártok képviselõi, valamint a függetlenek közül Kapronczi Mihály elhagyják az üléstermet.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage