Gyõriványi Sándor Tartalom Elõzõ Következõ

DR. GYÕRIVÁNYI SÁNDOR (FKGP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyûlés! Úgy gondolom, hogy ezt a - kilenc hónap után most megszületett - törvényt azért kell ünnepelnünk, mert már több nekirugaszkodás sem sikerült ebben a vonatkozásban, és így végül, gondolom, 1995. július 3-ától már lesz egy érvényes költségvetés.

Úgy gondolom, hogy a kilenchónapos megszületés ellenére is nagyon fogyatékos ez a törvény, ezért a Független Kisgazdapárt "nem"-mel szavazott a zárószavazás során, és magáévá tette az Állami Számvevõszék nagyon gondos és nagyon alapos elemzését, amelynek tanulságai alapján szerettük volna visszavonatni ezt a javaslatot, igaz, hogy akkor továbbra sem lett volna költségvetése a tébének.

Mindenesetre most van - talán pótköltségvetés nélkül is meg lehet úszni ezt. Ebben az esetben azonban nagyon oda kell figyelni, és az Állami Számvevõszék kétségtelen rendkívül jóindulatú, ugyanakkor nagyon szakszerû véleményét mindenben szem elõtt kell tartani. Köszönöm szépen. (Taps a Független Kisgazdapárt padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage