Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Engedjék meg, hogy ismertessem mai ülésnapunk programját. Elõször a Magyar Köztársaság nemzeti jelképeinek és a Magyar Köztársaságra utaló elnevezések használatáról szóló törvényjavaslat általános vitáját kezdjük meg, majd

a felsõoktatás fejlesztésének irányelveirõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitájának megkezdése következik.

Az ebédszünetet követõen az azonnali kérdések, kérdések és az interpellációk ismertetésére kerül sor.

Ezután elõterjesztések bizottsági kiadásáról tájékoztatom az Országgyûlést, valamint sürgõs tárgyalásba vételekrõl és személyi javaslatokról határozunk.

Végül a közoktatás szervezésével és irányításával kapcsolatos egyes átmeneti szabályokról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatásával és lezárásával fejezzük be mai ülésnapunk munkáját.

Tisztelt Országgyûlés! Most soron következik a Magyar Köztársaság nemzeti jelképeinek és a Magyar Köztársaságra utaló elnevezések használatáról szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. Az elõterjesztést T/785. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig T/785/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megadom a szót dr. Vastagh Pál igazságügy-miniszter úrnak, a napirendi pont elõadójának. Miniszter urat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage