Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Képviselõ úr, egyetlenegy szóval szíveskedjék válaszolni: elfogadja- e a választ vagy nem? (Dr. Homoki János nemet int. - Szórványos taps az MSZP padsoraiban.) Nem fogadja el.

Az interpelláló képviselõ nem fogadta el a miniszteri választ. Ezért megkérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a miniszter úr válaszát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Az eredmény megjelenésekor szórványos taps a szocialisták soraiban.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 203 igen szavazattal, 15 ellenszavazattal, 32 tartózkodás mellett elfogadta a miniszter úr válaszát.

A személyes megtámadtatások ügyében a szünet elõtt fogom megadni a szót.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Jeszenszky Géza képviselõtársunk, Magyar Demokrata Fórum, interpellációt nyújtott be a miniszterelnökhöz "A kormány legújabb idegenrendészeti jellegû határozatai nyomán a magyar-román határon bevezetett intézkedések" tárgyában. Tájékoztatom képviselõtársaimat, hogy az interpellációra - a miniszterelnök úr megbízásából - a téma szerint feladat- és hatáskörrel rendelkezõ Kuncze Gábor belügyminiszter úr válaszol.

Megadom a szót dr. Jeszenszky Géza képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage