Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Ház! Orosz Sándor képviselõ úr még mindig nem érkezett vissza. Így megkérdezem, kíván-e még valaki a vitában felszólalni. (Nincs ilyen jelzés.)

Mivel más képviselõtársunk most nem jelentkezett, az általános vitát elnapolom. Folytatására és lehetõség szerinti lezárására a holnapi ülésnapunkon kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a mohi atomerõmû építése miatt szükségessé váló kormányzati teendõkrõl szóló országgyûlési határozati javaslat részletes vitája.

(17.30)

Az elõterjesztést H/914. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig H/914/7. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tájékoztatom a Házat, hogy Deutsch Tamás képviselõ urat, a javaslat elõterjesztõjét távollétében Sasvári Szilárd képviselõ úr helyettesíti.

Tisztelt Országgyûlés! Az ajánlás 1. és 2. pontja az országgyûlési határozati javaslat egymástól eltérõ tartalmi és szerkezeti módosítását javasolja. Írásban senki nem jelentkezett elõzetesen felszólalásra. Kérdezem ezért, kíván-e valaki szólni a módosító javaslatokhoz kapcsolódóan. (Nincs jelentkezõ.) Felszólalásra senki nem jelentkezett, így a részletes vitát lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Országgyûlés! A vita lezárása után utoljára az elõterjesztõ kap szót.

Megkérdezem Sasvári Szilárd képviselõ urat, hogy most vagy az egyes módosító javaslatokról történõ határozathozatalt megelõzõen kíván az elõterjesztõ a vitában elhangzottakra reagálni.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage