Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: A holnapi ülésnap végéig. Tisztelt Ház! Méltánylandó Lamperth Mónika kérése. Ugyanakkor, mivel egyetlenegy felszólaló volt, azt is végiggondoltuk itt, hogy van-e jelentõsége ebben az esetben a vita mostani lezárásának. Mivel várhatóan van lehetõség arra, hogy az a felszólalás, esetleg más kapcsolódó felszólalások holnap is elhangozzanak, ha nincs kifogásuk, akkor az elõbbi ügyrendi bejelentésemet megváltoztatom és az általános vitát nyitva tartom. Tehát holnap visszatérünk erre a napirendi pontra, az általános vita is nyitva marad. Holnap még lehet hozzászólni. Holnap azonban sor kerül az általános vita lezárására, és addig bármely frakció részérõl lehet módosító javaslatot benyújtani.

Tisztelt Ház! Most soron következik a Magyar Állatorvosi Kamaráról, valamint az állat-egészségügyi szolgáltató tevékenység gyakorlásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása.

Az elõterjesztést T/1302. számon, a mezõgazdasági bizottság ajánlását pedig T/1302/2. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Írásban elõzetesen két képviselõtársunk jelzett felszólalási szándékot, egyrészt Medgyasszay László képviselõ úr, a Magyar Demokrata Fórum frakciójából, õt majd Puha Sándor képviselõ úr követi, a Szabad Demokraták Szövetségébõl.

Megadom a szót Medgyasszay László képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage