Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy a részletes vitában kizárólag a módosító javaslathoz vagy a módosító javaslattal érintett részhez lehet hozzászólni.

Egyben tájékoztatom képviselõtársaimat, hogy írásban egy képviselõtársunk sem jelzett elõzetes felszólalási szándékot.

Rátérünk az ajánlás 1. pontjára, mely a törvényjavaslat 1. § (1) bekezdésének módosításával jogtechnikai változtatásra tesz indítványt. Kérdezem, ki kíván ehhez a részhez hozzászólni. (Nincs jelentkezõ.) Felszólalásra senki nem jelentkezett, így a részletes vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 2. pontjához, amely a törvényjavaslat 1. § (1) bekezdés b) pontjának módosításával jogtechnikai pontosításra tesz indítványt. (Nincs jelentkezõ.) Mivel felszólalásra senki nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 3. pontjához, amely a törvényjavaslat 2. §-ának tartalmi és szerkezeti módosítását kezdeményezi. (Nincs jelentkezõ.) Mivel felszólalási szándékot senki nem jelzett, a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 4. pontjához, mely a törvényjavaslat új szakasszal történõ kiegészítésével a védett területek védettségi fokozatok szempontjából történõ felülvizsgálatát indokolja. Megadom a szót Szõdi Imre képviselõ úrnak, a Magyar Szocialista Párt frakciójából.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage