Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! A kormány az elõterjesztéshez benyújtott valamennyi módosító javaslat elfogadását támogatja, ezért a szavazás egyetlen döntést igényel. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a H/1195/4. számú ajánlás 1., valamint a H/1195/6. számú ajánlás 1. és 2. számú pontjában lévõ módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 284 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodással a módosító javaslatokat elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatalunk végére értünk. A zárószavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most soron következik a volt egyházi ingatlanok tulajdoni helyzetének rendezésérõl szóló 1991. évi XXXII. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatok határozathozatala. Az elõterjesztést T/1320. számon, az emberi jogi bizottság ajánlását T/1320/6. számon kapták kézhez.

Megkérdezem Szabó Zoltán államtitkár urat, kíván-e a vitában elhangzottakra válaszolni. (Dr. Szabó Zoltán: Igen.) Igen. Megadom a szót Szabó Zoltánnak, a Mûvelõdési és Közoktatási Minisztérium politikai államtitkárának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage