Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Az ismertetett tárgyalástechnikai összevonási indítványról egy döntéssel, kézfelemeléssel határoz az Országgyûlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az ajánlás 4-tõl 7.1-ig terjedõ pontjainak vitája, melyek a törvény hatályáról szóló rendelkezésekhez beérkezett módosító javaslatokat tartalmazzák. Kérdezem, kíván-e valaki szólni a módosító javaslatokhoz. (Senki sem jelentkezik.) Felszólalásra jelentkezõ nincs, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Soron következik az ajánlás 8-tól 16-ig terjedõ pontjainak vitája, amely az egyes fogalmakhoz benyújtott módosító javaslatokat tartalmazza. Kérdezem, kíván-e valaki szólni e módosító javaslatokhoz kapcsolódóan. (Nincs ilyen jelzés.) Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom... Kérdezem, hogy Varga István képviselõ úr kíván szólni ehhez vagy... (Dr. Varga István: Igen, csak...)... tévedés történt.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az ajánlás 17-tõl 21-ig terjedõ pontjainak vitája... (Többen jelzik az elnöknek, hogy Varga István szólni kívánt.)

Kíván szólni - igen; a monitorra néztem, és ott nem volt jelzés. Kérdezem, hogy melyik ponttal kapcsolatosan kíván szólni. (Mádi László: A 2-es témakör, a fogalmak - mármint Varga István...) A 2-es témakör, a fogalmakhoz kapcsolódóan.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, egyetért-e azzal, ha az imént lezárt részletes vita e szakaszát újból megnyitom és engedélyezem, hogy a képviselõ úr felszólaljon. (Igen.) Kifogás nem merült fel, ezért megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage