Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Kíván-e valaki még szólni a módosító javaslatokhoz kapcsolódóan? (Nincs jelentkezõ.) Mivel felszólalásra további jelentkezõ nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Soron következik az ajánlás 206. számú pontjának vitája a Magyar Biztosító Tanácshoz benyújtott módosító javaslatról. Kérdezem, kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Soron következik az ajánlás 207. és 209. számú pontjainak vitája a biztosítási szükséghelyzetben alkalmazható intézkedésekrõl. Kérdezem, kíván-e valaki szólni a módosító javaslatokhoz kapcsolódóan. (Nincs jelentkezõ.) Mivel felszólalásra jelentkezõ nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Soron következik az ajánlás 210-tõl 222. számú pontjainak vitája a felszámolási eljárásról és a végelszámolás speciális szabályairól. Kérdezem, kíván-e valaki szólni a módosító javaslatokkal kapcsolatban. (Nincs jelentkezõ.) Felszólalásra jelentkezõ nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Soron következik az ajánlás 223-tól 237. számú pontjainak vitája a zárórendelkezésekrõl és az egyes törvénymódosításokról. Megadom a szót Rubovszky György úrnak, a Kereszténydemokrata Néppárt képviselõjének.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage