Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát a házbizottság döntésének megfelelõen - annak érdekében, hogy a számvevõszéki bizottság a határozati javaslatát benyújthassa - elnapolom. A vita folytatására és lezárására késõbbi ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Ház! Most soron következik a Magyar Köztársaság 1994. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/1299. számon, az Állami Számvevõszék kapcsolódó jelentését pedig T/1299/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim. A bizottságok általános vitát elõkészítõ ajánlásaikat T/1299/2-15-ig terjedõ számokon nyújtották be.

Tisztelt Országgyûlés! Emlékeztetem képviselõtársaimat, hogy a múlt heti ülésünkön a Fidesz-Magyar Polgári Párt képviselõcsoportja vezérszónokának felszólalására nem került sor. Így most megadom a szót Varga Mihály képviselõ úrnak, a képviselõcsoport vezérszónokának, aki az elõzetes házbizottsági megállapodás értelmében legfeljebb húszperces idõtartamban fejtheti ki a frakció álláspontját.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage