Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Kérdezem, kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett. Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom, a részletes vitára bocsátásra holnapi ülésnapunkon kerül sor.

Most soron következik a légi közlekedésrõl szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/1322. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/1322/7. számon kapták kézhez. Felhívom figyelmüket, hogy a részletes vitában kizárólag a módosító javaslathoz vagy a módosító javaslattal érintett részhez lehet szólni.

Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 1. pontjához, mely a törvényjavaslat 5. § b) pontja ba) alpontjának módosításával a légtér légi közlekedés által korlátozottan igénybe vehetõ részére irányuló rendelkezés módosítását kezdeményezi. (Nincs jelentkezõ.) Felszólalásra jelentkezõ nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 2. számú pontjához, mely a törvényjavaslat 20. § (4) bekezdésének kiegészítésével a különleges engedélyekre vonatkozó szabályokat kívánja módosítani. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 3/1. számú pontjához, mely a törvényjavaslat 38. § (2) bekezdésének kiegészítésével azt javasolja, hogy a fokozottan zajos területen a repülõtér üzemeltetõje legyen köteles biztosítani a beltéri zajterhelési határértékek megtartását. Megadom a szót Hoffmann Attila úrnak, a Magyar Szocialista Párt képviselõjének.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage