Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is megköszönöm képviselõ úr felszólalását. Kérdezem, kíván-e még valaki szólni? (Nincs jelentkezõ.) Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Az ajánlás 4. és 4/1. számú pontjai a törvényjavaslat 41. § (1) bekezdésének módosításával a repülõtér igénybevételére vonatkozó rendelkezések kiegészítését kezdeményezik. Indítványozom a javaslatok tárgyalásának összekapcsolását. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyûlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Köszönöm, látható többség. Kérdezem, kíván-e valaki szólni a részletes vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 5. számú pontjához, mely a törvényjavaslat 45. § (3) bekezdés d) pontjának módosításával a pályázati kiírás tartalmi feltételeit kívánja kiegészíteni. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Az ajánlás 6. és 7. számú pontjai a törvényjavaslat 41. §-ának új pontokkal történõ kiegészítésével új fogalom-meghatározásokra tesznek javaslatot. Indítványozom az ajánláspontok tárgyalásának összekapcsolását. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyûlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a javaslatot elfogadta; ez a jelenlévõ képviselõk részérõl látható többség.

Kérdezem, kíván-e valaki szólni a részletes vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Az ajánlás 8. és 9. számú pontjai a törvényjavaslat 74. § a) pontjának elhagyásával, illetõleg a 75. § (1) bekezdés b) pontjának módosításával a vegyes és zárórendelkezések javaslattól eltérõ megállapítását javasolja. Indítványozom az ajánláspontok tárgyalásának összekapcsolását. Az indítványról kézfelemeléssel határozunk. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy a jelenlévõ képviselõk többsége a javaslatot elfogadta.

Kérdezem, kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

A részletes vitát minden módosító javaslatra vonatkozóan lezártam. A vita lezárása után utoljára az elõterjesztõ kap szót. Kérdezem dr. Lotz Károly közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszter urat, a napirendi pont elõadóját, hogy most vagy az egyes módosító javaslatokról történõ határozathozatalt megelõzõen kíván-e szólni.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage