Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Egyperces viszontválaszra megadom a szót Lakos László miniszter úrnak. (Dr. Lakos László jelzi, hogy nem kíván szólni.) Miniszter úr nem kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! Gyimóthy Géza képviselõtársunk, Független Kisgazdapárt, kérdést kíván feltenni dr. Suchman Tamás privatizációs miniszternek "Miért akarják a tanyákat elsötétíteni?" címmel.

Ahogy látom, nincs itt a miniszter úr. A kormány valamelyik tagja kapott-e felhatalmazást? (Senki nem jelentkezik.) Nem kapott.

Akkor az lenne a tiszteletteljes javaslatom, amíg intézkedem, hogy miniszter úr érkezzék meg a terembe válaszadásra, addig egy másik független kisgazdapárti azonnali kérdést veszünk elõ, és akkor azt kérem, hogy miniszter úr fáradjon a terembe minél elõbb az azonnali kérdések órájában.

A Független Kisgazdapárt részérõl dr. Bernáth Varga Balázs képviselõ úrnak adom meg a szót, aki kérdést kíván feltenni a földmûvelésügyi miniszternek "Miért lesznek továbbra is rendezetlenek a termõföldtulajdonok?" címmel. Megadom a szót dr. Bernáth Varga Balázsnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage