Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Kérdezem, kíván-e még valaki szólni a vita e szakaszához. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nincs, ezért a vita e szakaszát lezárom.

A második vitaszakasz az államadósság köre, kezelése és változása, az ajánlás 11-16. számú pontjaiban található módosító javaslatok alapján. Kérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszához. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett, a vita e szakaszát lezárom.

A harmadik vitaszakasz az ajánlás 17. és a melléklet 21. számú pontja, amely az egyes nemzetközi tartozások ellentételeként beérkezõ szállítások pénzügyi elszámolásáról szóló törvény módosítását kezdeményezi. Kérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszához. (Nincs jelentkezõ.) Mivel jelzés nincs, a vita e szakaszát lezárom.

A negyedik vitaszakasz az ajánlás 18. számú pontjában található, amely az ez évi költségvetési törvény módosítását tartalmazza. Kérdezem, kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkezõ.) Mivel jelzés nincs, a vita e szakaszát lezárom.

Az ötödik tárgyalástechnikai egység az ajánlás 19. és 20. számú pontja, amely a vegyes rendelkezések módosítására irányul. Kérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszához. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett, ezért a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

A vita lezárása után utoljára az elõterjesztõ kaphat szót. Kérdezem az államtitkár urat, a napirendi pont elõterjesztõjét, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni. (Akar László: A határozathozatalt megelõzõen.) Köszönöm, államtitkár úr. A határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni az államtitkár úr.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról várhatóan jövõ heti ülésünkön határozunk.

Most soron következik a fogyasztási adóról és a fogyasztói árkiegészítésrõl szóló 1991. évi LXXVIII. számú törvény módosításáról, valamint az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslatok együttes általános vitájának folytatása. Az elõterjesztéseket T/1503. és T/1502. számokon kapták kézhez.

Emlékeztetem önöket, hogy a vezérszónoki felszólalások tegnap már elhangzottak.

Írásban jelentkezett szólásra Mádi László képviselõ úr, a Fidesz-Magyar Polgári Párt képviselõje. Ezért elõször megadom a szót Mádi László úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage