Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Kérdezem, kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nincs. Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom, folytatására és lezárására jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most soron következik a Magyar Köztársaság 1996. évi költségvetésérõl szóló törvényjavaslat, valamint az ehhez kapcsolódó állami számvevõszéki vélemény délelõtt megkezdett általános vitájának folytatása az egyes képviselõi felszólalásokkal.

Az elõterjesztést T/1456. számon, az Állami Számvevõszék véleményét T/1456/2. számon kapták kézhez. Emlékeztetem önöket, hogy a frakciók fel nem használt idõkerete a következõ ülésnapokra nem vihetõ át. Az MSZP, a KDNP és a Fidesz vezérszónokának, valamint a függetlenek képviselõjének felszólalására holnap reggel kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõknek adom meg a szót a következõ sorrendben: Takács Imre, a Magyar Szocialista Párt képviselõje, õt követi Kovács Kálmán úr, a Kereszténydemokrata Néppárt képviselõje, majd Mádi László úr, a Fidesz részérõl.

Elõször tehát megadom a szót Takács Imre úrnak, a Magyar Szocialista Párt képviselõjének. (A képviselõ nincs az ülésteremben.) Takács Imre úr? (Zaj, közbeszólások: Rögtön behívják!) Amíg elõkeresik, kérdezem, Kovács Kálmán úr az ülésteremben van-e? (Csépe Béla: Nincs, de a Házban van!) Õ sincs bent. Mádi László úr, a Fidesz képviselõje? (Zaj, közbeszólások: Õ sincs!) Kérem, hogy próbálják elõkeríteni a képviselõ urakat, néhány percet várunk. (Rövid szünet.)

Közben kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. Elõzetes jelentkezés ugyan nincs több, de ennek ellenére van-e, aki felszólalásra jelentkezik? (Nem jelentkezik senki.) Jelzés nincs, néhány percet várunk, amíg az elõzetesen jelentkezett képviselõket az ülésterembe hívják. (Rövid szünet.)

(18.40)

(Kovács Kálmán belép az ülésterembe.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage