Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Tekintve, hogy több képviselõtársunk nem jelentkezett a vita e szakaszához hozzászólni, a vita e szakaszát lezárom, és a negyedik vitaszakasz megkezdésekor átadom az elnöklést Salamon László alelnök úrnak.

(Az elnöki széket dr. Salamon László, az Országgyûlés alelnöke foglalja

el.)

Tisztelt Országgyûlés! A negyedik vitaszakasz az ajánlás 31-34. pontjáig tart. Ezek a javaslatok az elkülönített állami pénzalapok költségvetését tartalmazó rendelkezésekkel kapcsolatosak, illetve ezekhez a rendelkezésekhez érkeztek.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában.

Mivel felszólalásra senki nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Országgyûlés! Az ötödik tárgyalástechnikai egység az ajánlás 35. pontja, mely a helyi önkormányzatok költségvetésével kapcsolatos, e rendelkezés módosítására irányul.

Kérdezem, ki kíván felszólalni a vita e szakaszában.

Mivel senki nem kíván e vitaszakaszhoz hozzászólni, a vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Ház! A költségvetési szervek alapítása, megszûnése és gazdálkodása a hatodik vitaszakasz tárgya. Az ide benyújtott módosító javaslatok az ajánlás 36-40. pontjáig terjedõ részben találhatók.

Kérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. Most sem kívánt e részhez felszólalni senki, így a vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Országgyûlés! A pénzellátás szabályainak módosítását tartalmazza az ajánlás 41. pontjában levõ indítvány, mely egy önálló vitaszakaszt képez.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. Mivel felszólalási szándékot senki nem jelzett, a vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Országgyûlés! A következõ vitaszakasz az ajánlás 42-54. pontokig terjedõ rész. Ezek a vagyonnal történõ gazdálkodás szabályainak módosítását kezdeményezik.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. Mivel felszólalni senki nem kívánt, a vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Az államháztartás információs és mérlegrendszerének módosítását tartalmazza a következõ vitaszakaszunk az ajánlás 55. pontja szerint.

Kérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. Mivel felszólalásra senki nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Ház! Az 57. ponttól a 71. pontig terjedõ részben a zárórendelkezések, az egyes törvénymódosítások találhatók.

Kérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. Mivel felszólalásra nem jelentkezett senki, a vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi, módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. Ezért a törvényjavaslat részletes vitáját is lezárom.

A vita lezárása után utoljára az elõterjesztõt illeti a szó.

Megkérdezem Akar László pénzügyi államtitkár urat, a napirendi pont elõterjesztõjét, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage