Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom, folytatására jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Ház! A ma reggeli bizottsági elnöki értekezlet javaslata alapján megtárgyalásra kijelölöm az erdõ és az erdõ védelmérõl szóló törvényjavaslatra a mezõgazdasági bizottságot és a környezetvédelmi bizottságot.

A privatizációs folyamatok és az állami vagyonkezelés hatékonyságát és jogszerûségét veszélyeztetõ fogyatékosságok és visszaélések feltárását, a korrupcióellenes fellépést elõsegítõ országgyûlési vizsgálóbizottság létrehozásáról szóló országgyûlési határozati javaslat megtárgyalására kijelölöm az alkotmányügyi bizottságot, a gazdasági bizottságot és a számvevõszéki bizottságot.

A szövetkezetekrõl szóló 1992. évi I. törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslat megtárgyalására kijelölöm a mezõgazdasági bizottságot, a gazdasági bizottságot és az alkotmányügyi bizottságot.

(12.30)

Tárgysorozatba-vételrõl való döntésre a gazdasági kamarákról szóló törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslat kapcsán kijelölöm a gazdasági bizottságot;

a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslatra kijelölöm a foglalkoztatási bizottságot.

Az Útalapról szóló törvény módosítását kezdeményezõ törvényjavaslatra, valamint a magánszemélyek jövedelemadójáról szóló törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslatra a tárgysorozatba-vételrõl való döntés meghozatalára kijelölöm a költségvetési bizottságot.

Ugyancsak a tárgysorozatba-vételi döntés meghozatalára az 1995. évi aszálykár enyhítését szolgáló állami támogatás elosztását indítványozó országgyûlési határozati javaslatra kijelölöm a mezõgazdasági bizottságot.

Tisztelt Országgyûlés! Ajánlás készítésére pótlólagosan kijelölöm a szövetkezeti törvényhez kapcsolódó átmeneti szabályokról szóló törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslatra, valamint az egyes fontos tisztségeket betöltõ személyek ellenõrzésérõl szóló törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslatra az alkotmányügyi bizottságot.

A népszavazási kezdeményezés tárgyalásának elõkészítésére - a Magyarország NATO-csatlakozása tárgyában benyújtott népszavazásra utalunk - kijelölöm az Országgyûlés alkotmányügyi bizottságát.

Tisztelt Országgyûlés! Most 13 óra 50 percig, azaz két óra elõtt tíz percig szünetet tartunk. Kérem, hogy 2 óra elõtt tíz perccel pontosan találkozzunk, mert miniszteri eskütételre kerül sor, még a kérdések, illetõleg az interpellációk megkezdése elõtt.

(Szünet: 12.32-13.55 - Elnök: dr. Gál Zoltán

Jegyzõk: Sasvári Szilárd és Boros László)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage