Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Az államtitkár úr válaszához két megjegyzést hadd tegyek.

Az egyik, amint az államtitkár úr szavaiból kiderült, nemcsak az általam megnevezett két törvényhez mondta el a minisztérium válaszát, hanem négy törvényhez, és ezzel biztosította a folyamatos szavazást.

A másik az, hogy viszonylag hosszabb idejû szavazásra kell számítanunk, tisztelt Országgyûlés, és már az államtitkár úr szavai alatt némi türelmetlenséget véltem felfedezni a tisztelt Házban... (Közbeszólások: Ááá!).., ami zajongásban nyilvánult meg. Kérném, hogy lehetõleg bírjuk ki még a hátralévõ idõszakot. A jegyzõ úr szerint másfél óra, tisztelt Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Elõször tehát most a helyi adókról és a gépjármûadóról szóló módosító javaslatokról szavazunk, és elõször azokról, amelyeket az elõterjesztõ támogat.

Tisztelt Országgyûlés! Az ajánlás 6., 9., 14., 15. és a kiegészítõ ajánlás 2., 3., 4., 5., 6., 7. és 11. pontjai nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást, így ennek hiányában nem határoz róluk az Országgyûlés.

Az ajánlás 24. pontjában lévõ javaslatot elõterjesztõje visszavonta.

Tisztelt Országgyûlés! Az ajánlás 7., 12., illetõleg 21. pontjai ellentétesek a Házszabály 94. §-a (3) bekezdésével, így ezekrõl nem határoz az Országgyûlés.

Felkérem jegyzõ képviselõtársamat, ismertesse azoknak a módosító javaslatoknak az ajánlássorszámát, amelyeket az elõterjesztõ támogat.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage