Kutrucz Katalin Tartalom Elõzõ Következõ

DR. KUTRUCZ KATALIN (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Az elõbb kissé malíciózusan megjegyezte, hogy talán tudtuk figyelni. Jelentem, tudtuk figyelni, elnök úr! S az, amit elõbb felolvastak a jegyzõ urak, az nem azonos azzal az anyaggal, amit nekünk kiadtak. (Taps az MDF padsoraiból.) Csak egy példát hadd mondjak belõle, és ezt jó lenne tisztázni a további szavazás elõtt.

Például ezen a nekünk kiadott anyagon a módosító javaslatok között - amelyekrõl az elõterjesztõ által támogatott módosító javaslatok ismeretében még az Országgyûlésnek döntenie kell - az elõszó után szerepel a 81. pont, pedig a felolvasásban ez azok között az indítványok között szerepelt, amelyekrõl az elõterjesztõ által támogatott módosító javaslatok elfogadása esetén nem határoz az Országgyûlés. De legalább hat ilyen pont volt még.

Kérném, hogy szíveskedjenek tisztázni, mi ennek az oka. Én nem akarom megakasztani a további szavazást, ha tisztázódott, akkor természetesen szavazzunk tovább, de tudjuk, hogy mirõl. (Taps az ellenzék padsoraiból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage