Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérdezem a további képviselõcsoportokat, kívánják-e szavazatukat megindokolni. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem jelzett ilyen szándékot.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az adózás rendjérõl szóló 1990. évi XCI. törvény záróvitája és zárószavazása. Az elõterjesztést T/1548. számon, az egységes javaslatot pedig T/1548/97. számon kapták kézhez képviselõtársaim. A Házszabály 107. § (1) bekezdése alapján az elõterjesztõ módosító javaslatokat nyújtott be, és ezekrõl ajánlás készült T/1548/99. számon. Megkérdezem az alkotmányügyi bizottság jelen lévõ tisztségviselõjét, kívánja-e a bizottság ajánlását valaki a bizottság részérõl szóban kiegészíteni. (Dr. Csákabonyi Balázs: Nem.) Nincs ilyen igény.

Tisztelt Országgyûlés! A Házszabály szerint a záróvitában a részletes vitára vontkozó rendelkezéseket kell alkalmazni. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki szólni a módosító javaslatokhoz kapcsolódóan. (Dr. Csapody Miklós jelentkezik.) Elsõként megadom a szót Csapody Miklós képviselõ úrnak, a Magyar Demokrata Fórum képviselõcsoportjából.

(Sasvári Szilárd helyét a jegyzõi székben

dr. Kiss Róbert foglalja el.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage