Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Tekintve, hogy a Fideszen kívül minden frakció elhasználta a megállapodásban meghatározott idõkeretét, megkérdezem a Fidesz képviselõcsoportját, kíván-e még valaki élni a rendelkezésére álló idõvel? (Dr. Szájer József: Nem.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Ennek megfelelõen a rádiózásról és a televíziózásról szóló törvényjavaslat általános vitáját lezárom. A módosító indítványok beadására azonban az elõbbi állásfoglalásomnak megfelelõen ma fél ötig van lehetõség.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vitára bocsátásra a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most pedig - tisztelt Országgyûlés - soron következik a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/1568. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/1568/32-34. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

A házbizottságban kialakult megállapodásunknak megfelelõen a mai ülésünkön csak a kijelölt további bizottsági elõadók felszólalásaira kerül sor. Ennek megfelelõen megadom a szót dr. Boross Péternek, a nemzetbiztonsági bizottság elnökének, a bizottság elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage