Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat: kíván-e még valaki a részletes vita e szakaszában felszólalni? Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

A következõ vitaszakaszt a törvényjavaslat 4. számú melléklete képezi. Ebben a helyi önkormányzatok színházi támogatásával kapcsolatos módosító javaslatokhoz lehet hozzászólni. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni a részletes vita e szakaszában. Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Most a törvényjavaslat 5. számú mellékletére nyitom meg a részletes vitát a helyi önkormányzatok által felhasználható központosított elõirányzatok vonatkozásában. Megkérdezem, ki kíván felszólalni a részletes vita e szakaszában. Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

A következõ vitaszakaszt a mûködésképtelenné vált helyi önkormányzatok kiegészítõ állami támogatásának a vitája képezi a törvényjavaslat 6. számú melléklete szerint. Megkérdezem: kíván-e valaki felszólalni a részletes vita e szakaszában? Senki nem kíván felszólalni. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Most a törvényjavaslat 7. számú mellékletére nyitom meg a részletes vitát, a helyi önkormányzati hivatásos tûzoltóságok támogatásával kapcsolatosan. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni a részletes vita e szakaszában. Senki nem kíván felszólalni, a részletes vita e szakaszát lezárom.

A részletes vita következõ szakasza a területi kiegyenlítést szolgáló fejlesztési célú támogatással kapcsolatos vita a törvényjavaslat 8. számú mellékletének megfelelõen. Megkérdezem, hogy ki kíván felszólalni a részletes vita e szakaszában. Senki nem kíván felszólalni. A részletes vita e szakaszát lezárom.

A következõ vitaszakasz a törvényjavaslat 9. számú melléklete a humánszolgáltatást ellátó nem állami intézmények normatív állami hozzájárulásainak jogcímeirõl és összegeirõl. Megkérdezem: kíván-e valaki szólni a részletes vita e szakaszában? Senki nem kíván megszólalni. A részletes vita e szakaszát lezárom.

A következõ vitaszakaszt az elkülönített állami alapokra vonatkozó rendelkezések megvitatása képezi a törvényjavaslat 10. számú melléklete szerint. Megkérdezem: kíván-e valaki felszólalni a részletes vita e szakaszában? Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Most a törvényjavaslat 11. számú mellékletére nyitom meg a részletes vitát, amely a központi költségvetés 1996. évi mérlegét tartalmazza. Megkérdezem: ki kíván felszólalni a részletes vita e szakaszában? Senki. A részletes vita e szakaszát lezárom.

A következõ vitaszakasz a törvényjavaslat 12. számú melléklete, amely a Magyar Honvédség létszámával kapcsolatos. Megkérdezem: kíván-e valaki felszólalni a részletes vita e szakaszában. Megadom a szót Balsay István képviselõ úrnak... (Gyuricza Béla jelentkezik.) Bocsánat. Úgy látom, rossz helyen nyomta meg. (Gyuricza Béla Szabó János segítségével bekapcsolja a mikrofonját.) Megadom a szót Gyuricza Béla képviselõ úrnak, Fidesz-Magyar Polgári Párt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage