Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! A gazdasági bizottság önálló indítványt nyújtott be a Magyar Energia Hivatal 1994-1995. évi tevékenységérõl szóló jelentés elfogadására, H/1813. számon. Megkérdezem a gazdasági bizottság jelen levõ tisztségviselõjét, kívánja-e az önálló indítványt két perc idõtartamban szóban is megindokolni. Nem kívánja.

Tisztelt Ház! Ugyancsak a gazdasági bizottság önálló indítványt nyújtott be a közlekedési, hírközlési és vízügyi ágazatok irányításának idõszerû kérdéseirõl és feladatairól, H/1867. számon. Kérdezem a gazdasági bizottság jelen levõ tisztségviselõjét, kívánja-e az önálló indítványt két perc idõtartamban szóban is megindokolni. Nem kívánja.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Orbán Viktor és Wachsler Tamás képviselõtársaink, a Fidesz-Magyar Polgári Párt frakciójából, önálló indítványt nyújtottak be a délszláv válság békés rendezésének végrehajtását biztosító erõk kötelékében korlátozott létszámú magyar mûszaki kontingens részvételérõl szóló országgyûlési határozati javaslat módosítására, H/1881. számon. Megkérdezem az elõterjesztõket, kívánja-e valamelyikük az indítványt két perc idõtartamban megindokolni?

Megadom a szót Orbán Viktor képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage