Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tájékoztatom a Házat, hogy az eddigi gyakorlatunknak megfelelõen az azonnali kérdésekre, az interpellációkra és kérdésekre kedden 14 órától kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik ma kezdõdõ ülésünk napirendjének megállapítása. A házbizottság az Országgyûlés ma kezdõdõ ülése napirendjére, idõtartamára és egyes elõterjesztések együttes tárgyalására vonatkozó ajánlását a hétvégi futárpostában megküldte képviselõtársaimnak. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a házbizottság ajánlásával. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Megállapítom, hogy az Országgyûlés túlnyomó többséggel a házbizottság ajánlását elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a szövetkezetekrõl szóló 1992. évi I. törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. Az elõterjesztést T/1718. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/1718/2-3. és 6. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Elõször a miniszteri expozét hallgatjuk meg. Megadom a szót dr. Lakos László földmûvelésügyi miniszter úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage