Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérdezem a kormány jelen lévõ képviselõit, kíván-e valaki közülük felszólalni ebben a kérdéskörben. (Nincs ilyen jelzés.) Nem kíván.

Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki felszólalni ebben a kérdéskörben. (Senki nem jelentkezik.) Nem kíván; így Filló Pálnak nincs oka a válaszadásra.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. Az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele. (Nincs ilyen jelzés.) Nincs.

Bejelentem, hogy a határozathozatalra holnap délután kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a területfejlesztésrõl és területrendezésrõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/1511. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/1511/3-5. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban jelentkezett újabb felszólalóknak adom meg a szót. Elsõként Juhászné Lévai Katalin képviselõ asszonynak, Magyar Szocialista Párt; õt követi majd Izsó Mihály, a Független Kisgazdapárt részérõl.

Most megadom a szót Juhászné Lévai Katalin képviselõ asszonynak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage