Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e még valaki a vitában felszólalni. (Nincs jelentkezõ.) Mivel további felszólalási szándékot senki nem jelzett, megkérdezem Szabó Sándornét, az elõterjesztõ részérõl kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Szabó Sándorné: Nem.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Tájékoztatom a Házat, hogy az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, így Házszabályunk értelmében részletes vitára nem kerül sor, az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk. Ellenkezõ tudomása senkinek sincs arról, ugye, hogy módosító indítvány érkezett volna? (Nincs jelentkezõ.) Tehát észrevételt nem tesz senki.

Tisztelt Ház! Így az ügyben határozathozatalra holnap délután kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a pénzintézetekrõl és a pénzintézeti tevékenységrõl szóló 1991. évi LXIX. törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. Az elõterjesztést T/1924. számon, a költségvetési bizottság ajánlását T/1924/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim, és megszületett a gazdasági bizottság ajánlása is T/1924/3. számon, mely most, az ülés alatt kiosztásra került. Sõt, még egy negyedik bizottsági állásfoglalás is, T/1924/4. szám alatt az alkotmány- és igazságügyi bizottság állásfoglalása.

(18.20)

Az elõterjesztéshez Burány Sándor képviselõtársunk, a Magyar Szocialista Párt részérõl, módosító javaslatot nyújtott be T/1924/2. számon, melyet ugyancsak eljuttattunk a képviselõtársainkhoz.

Tisztelt Országgyûlés! Most a miniszteri expozé következik. Megadom a szót dr. Akar László pénzügyi államtitkár úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage