Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Az együttes általános vitát elnapolom. Folytatására és lezárására késõbbi ülésünkön kerül sor.

Most soron következik a Magyar Köztársaság polgári törvénykönyve egyes rendelkezéseinek módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása.

Az elõterjesztést T/1592. számon, a bizottságok ajánlásait T/1592/1-2. számon kapták kézhez.

Tisztelt Országgyûlés! Emlékeztetem önöket, hogy múlt heti ülésünkön a miniszteri expozé és a bizottságok elõadóinak felszólalása már elhangzott. Most az egyes képviselõcsoportok vezérszónokai fejtik ki álláspontjukat, a házbizottság ülésén létrejött megállapodásnak megfelelõen, 15-15 perces idõkeretben.

Elõször Dornbach Alajos, a Szabad Demokraták Szövetsége képviselõcsoportjának vezérszónoka következik. (Körülpillantva:) Mivel nem látom az ülésteremben, kérdezem, hogy a Szocialista Párt vezérszónoka, dr. Csizmadia László úr jelen van-e. (Igen.) Igen. Akkor elõször megadom a szót dr. Csizmadia László úrnak, a Magyar Szocialista Párt képviselõcsoportja vezérszónokának. Szólásra készül dr. Sepsey Tamás úr, a Magyar Demokrata Fórum vezérszónoka; õt követi Dornbach Alajos - kérném, hogy értesítsék, jöjjön az ülésterembe -, õt követõen dr. Torgyán József, a Független Kisgazdapárt vezérszónoka, majd Isépy Tamás doktor úr következik, és õt követi dr. Szájer József, a Fidesz képviselõcsoportjának vezérszónoka.

Most tehát megadom a szót dr. Csizmadia László úrnak, a Magyar Szocialista Párt vezérszónokának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage