Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e még valaki a vitában felszólalni. (Nincs ilyen jelzés.) Senki nem jelzett felszólalási szándékot. Kérdezem Akar László államtitkár urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Nem.) Nem kíván az államtitkár úr válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátás tárgyában és annak eredményétõl függõen a részletes vitára jövõ héten kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Az interpellációs szünetet követõen határozott az Országgyûlés az önkéntes kölcsönös biztosítópénztárakról szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat kivételes és sürgõs eljárásban történõ tárgyalásról. Az ott elhangzott elnöki bejelentést korrigálva, a Házszabály 125. § (3) bekezdése értelmében a törvényjavaslat vitájának lefolytatására a szociális bizottság helyett a költségvetési bizottságot jelölöm ki.

Tisztelt Országgyûlés! Mai munkánkat befejeztük. Ülésünket berekesztem. Egyben az Országgyûlés tavaszi ülésszakának következõ, várhatóan kétnapos ülését 1996. február 19-én 15 órára összehívom.

Mindenkinek jó pihenést, a bizottságokban jó munkát kívánok!

(Az ülésnap 19 óra 42 perckor ért véget.)

Az ülés jegyzõkönyvének teljes és szöveghû anyagát a Magyar Gyorsírók és

Gépírók Országos Szövetségének beszédgyorsíró szolgálata készítette

(1066 Budapest, Dessewffy u. 9. Tel./Fax: 111-76-86)

Tartalom Elõzõ

Eleje Homepage