Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! A gazdasági bizottság önálló indítványt nyújtott be a privatizációs szervezetek 1993-94. évi tevékenységérõl szóló jelentések elfogadásáról, H/2026. számon.

Megkérdezem a gazdasági bizottság jelen lévõ tagjait, hogy kívánja-e valaki indokolni az indítványt? (Nincs ilyen jelzés.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Ugyancsak a gazdasági bizottság nyújtott be önálló indítványt a Vám- és Pénzügyõrség mûködésének és gazdálkodásának értékelésérõl és az aktuális feladatokról, H/2027. számon.

Ugyancsak megkérdezem a bizottság tagjait, hogy kívánják-e indokolni. (Nincs ilyen jelzés.) Ezt sem.

Tisztelt Országgyûlés! A további benyújtott elõterjesztéseket a kiküldött és kifüggesztett napirendi ajánlás tartalmazza. Az indítványok címeit holnap a bizottságok kijelölésekor ismertetem; ugyancsak ekkor kerül sor a sürgõs és kivételes, sürgõs tárgyalásbavételrõl, valamint a képviselõi önálló indítvány tárgysorozatba-vételérõl történõ döntésekre.

Tisztelt Országgyûlés! Most felkérem jegyzõ képviselõtársamat, hogy ismertesse a sorra kerülõ interpellációkat és kérdéseket, illetõleg benyújtóik nevét.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage