Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e még valaki a vitában felszólalni. (Nincs jelentkezõ.) Senki nem jelzett további felszólalási szándékot.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom, folytatására és lezárására várhatóan jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Ház! Soron következik a helyi önkormányzatok adósságrendezési eljárásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lehetõség szerint lezárása. Az elõterjesztést T/1912. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/1912/2. és T/1912/26. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Írásban három képviselõtársunk jelentkezett elõzetesen felszólalásra. Elsõként megadom a szót Nagy Sándor képviselõ úrnak, a Magyar Szocialista Párt frakciójából. Õt Földesi Zoltán követi... Bocsánat, rosszul mondom a sorrendet, mert egy kormánypárti majd egy ellenzéki a sorrend. Tehát õt Rott Nándor képviselõ úr követi, majd az írásban elõre jelentkezettek közül harmadikként Földesi Zoltán képviselõ úr következik.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage