Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita utolsó szakasza az ajánlás 1-3. pontjainak megtárgyalását jelenti. Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi, módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vitát lezártam.

Ezzel a törvényjavaslat részletes vitáját egészében is lezárom. Megkérdezem Baja Ferenc miniszter urat, hogy most vagy az egyes módosító javaslatokról történõ határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra - máris jelezte a miniszter úr, hogy ez utóbbi lehetõséget választja.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról várhatóan a jövõ héten határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az egyes fontos tisztségeket betöltõ személyek ellenõrzésérõl szóló 1994. évi XXIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lehetõség szerinti lezárása. Az elõterjesztést T/1805. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/1805/8-11. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Mivel írásban elõre nem jelentkezett... Tímár György kivételével senki... (Derültség.).., ezért Tímár György képviselõ úrnak adom meg a szót. Megkérem, fáradjon az emelvényre.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage