Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Interpelláló képviselõtársunk nem fogadta el az államtitkár úr válaszát. Kérdezem ezért a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 152 igen szavazattal, 51 nem szavazattal, 10 tartózkodás mellett az államtitkár úr válaszát elfogadta. (Több képviselõ jelzi, hogy a gépe nem mûködik.)

Kérem, akkor most mindenki jelezze, hogy föl tudjuk sorolni: Csiha Judit államtitkár asszony, Hodosán Róza képviselõ asszony, Lányi Zsolt képviselõ úr, és kinek nem mûködik még esetleg a szavazógépe? Köszönöm szépen. Kérjük intézkedésüket.

Tisztelt Országgyûlés! Rusznák Miklós képviselõ úr, a Kereszténydemokrata Néppárt képviselõje, interpellációt nyújtott be dr. Suchman Tamás privatizációs miniszterhez, "Kinek vagy minek a hatására törölték a kárpótlásra kijelölt erdõterületet a kitûzött árverési határnap elõtt 5 nappal Füzérkajata községben?" címmel. Megadom a szót Rusznák Miklós képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage