Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki felszólalni. (Nem jelentkezik senki.) Nem.

Gondolom, képviselõ asszony, a napirendi pont elõadója sem kíván a kormány képviselõjének véleményére reagálni. (Nem.)

Tisztelt Országgyûlés! az általános vitát lezárom. S mivel határozathozatal következik, különös figyelemmel kérném meg képviselõtársaimat, hogy foglalják el helyüket.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, a törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e valakinek ezzel kapcsolatosan észrevétele. (Nincs.) Nincs. A határozathozatal következik.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a munka törvénykönyvérõl szóló 1992. évi XXII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 251 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 2 tartózkodással a törvényjavaslatot elfogadta. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy a képviselõcsoportok kívánják-e indokolni szavazatukat. (Nincs ilyen jelzés.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az adózás rendjérõl szóló 1990. évi XCI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája. Dr. Rapcsák András képviselõtársunk, KDNP, önálló indítványát T/2058. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megadom a szót dr. Rapcsák András képviselõ úrnak, a napirendi pont elõadójának. (Közbekiabálások: Halljuk! Halljuk!)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage