Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Megkérem képviselõtársaimat, foglalják el helyüket, szavazás következik, képviselõtársunk ugyanis nem fogadta el államtitkár úr válaszát. Kérdezem, hogy az Országgyûlés elfogadja-e. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 155 igennel, 48 ellenszavazattal és 6 tartózkodás mellett a választ elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Ismételten felkérem képviselõtársaimat, foglalják el helyüket, mert szavaznánk az elõbbi - határozatképtelenség miatt elmaradt - ügyben.

Sepsey Tamás képviselõtársunk interpellációját a költségvetési bizottság megvizsgálta, és az Országgyûlésnek elfogadásra ajánlja az államtitkár úr válaszát. Közben Sepsey Tamás képviselõtársunk megérkezett, de államtitkár úr is elmondta a véleményét, ezért most már nem tudom megadni a szót.

Viszont kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a bizottság jelentését az interpellációról. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 181 igen, 10 ellenszavazat és 21 tartózkodás mellett a bizottság jelentését elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Gyõriványi Sándor úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje, interpellációt nyújtott be a belügyminiszterhez "A Fimüv által kezelt lakásokban lakók bérleti díja" tárgyában.

Dr. Gyõriványi Sándor képviselõ urat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage