Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Tekintve, hogy több képviselõtársunk nem jelezte hozzászólási szándékát, Vastagh Pál igazságügy-miniszter úr pedig információim szerint a vita késõbbi szakaszában kíván reflektálni, az általános vitát lezárom, a részletes vitára bocsátásra jövõ heti ülésünkön kerül sor. Bár lehet, hogy egyes képviselõtársaimtól ismételten kritikát kapok, de kénytelen vagyok az eddigi vitát minõsíteni, mégpedig rendkívül pozitív módon, már ami az elõzõ törvényjavaslatot illeti. Igazán sajnálhatjuk, hogy ez az intelligens, valóban a parlamentbe való vita, már ami a stílust illeti, egy viszonylag szûk kör öröme lehetett csak.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a nemzetközi bûnügyi jogsegélyrõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása.

Elõször az írásban jelentkezett képviselõtársaimnak adnám meg a szót, akik közül... nincs jelen senki az ülésteremben, ezért megkérdezem a jelen lévõ képviselõtársaimat, hogy ki kíván a vitában részt venni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel ilyen nincs, az általános vitát lezárom, a részletes vitára bocsátásra a jövõ heti ülésünkön kerül sor, miniszter úr is akkor válaszol a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Országgyûlés! A mai ülésnapon még hat elõterjesztés megtárgyalására kerülne sor. Figyelemmel azonban arra, hogy az ülésnapot körülbelül 20 óráig terveztük, a társadalombiztosítás 1994. évi költségvetésének zárszámadásáról szóló, a társadalombiztosítás önkormányzati igazgatásáról szóló törvény módosítását indítványozó, az Alkotmánybíróság ügyrendjérõl szóló, az országgyûlési képviselõk jogállásáról szóló törvény módosítását kezdeményezõ, a természet védelmérõl szóló, illetve az erdõrõl és az erdõ védelmérõl szóló elõterjesztések általános vitáját a Házszabály 49. §- ának megfelelõen megnyitom és a jövõ heti ülésünkre elnapolom.

Tisztelt Országgyûlés! Mielõtt a következõ ülésszak összehívását ismertetném, megadom a szót a napirend utáni felszólalásra jelentkezett Balsay István képviselõ úrnak, Fidesz.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage