Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. További napirend elõtti felszólalásra senki nem jelentkezett.

Tisztelt Országgyûlés! Deutsch Tamás és Varga Mihály képviselõtársaink, Fidesz, jelezték, hogy a T/2317. számon benyújtott önálló indítványukat a jövõ heti ülésen kívánják indokolni.

A környezetvédelmi, valamint a gazdasági bizottság önálló indítványt nyújtott be a közlekedési, hírközlési és vízügyi ágazatok idõszerû feladatairól H/2326. számon. Megkérdezem a bizottságokat, hogy ki kívánja megindokolni kétperces idõtartamban az indítványt. (Nincs jelentkezõ.) Indokolásra senki nem jelentkezik.

Tisztelt Országgyûlés! Vankó Magdolna, Magyar Szocialista Párt, Hajdú Zoltán, Szabad Demokraták Szövetsége, Gyimóthy Géza, Független Kisgazdapárt, Isépy Tamás, Kereszténydemokrata Néppárt, Németh Zsolt, Fidesz, Demeter Ervin, Magyar Demokrata Fórum, dr. Pusztai Erzsébet, Magyar Demokrata Néppárt, és dr. Für Lajos, független, képviselõtársaink önálló indítványt nyújtottak be a budapesti Lónyai Utcai Református Gimnázium épülete visszaadásának módjáról, H/2339. számon.

Megadom a szót Gyimóthy Gézának, aki az elõterjesztõk nevében kívánja az önálló indítványt két perc idõtartamban megindokolni.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage