Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm, jegyzõ úr. Tisztelt Országgyûlés! A mai nap elfogadott programja a futárpostában kiküldött napirendi ajánláshoz képest a következõk szerint módosul.

A mai napon a nemzeti és etnikai kisebbségi szervezetek költségvetési támogatásáról szóló országgyûlési határozati javaslat határozathozatalára nem kerül sor, mivel a tegnapi általános vitában módosító javaslatot nyújtottak be.

(9.40)

A szabadkereskedelmi megállapodást módosító megállapodás megerõsítését indítványozó országgyûlési határozati javaslatnak csak az általános vitáját folytatja le az Országgyûlés, mivel az elõterjesztéshez szintén módosító javaslat érkezett.

A nap végén kerül sor a büntetõ törvénykönyvrõl szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat általános vitájának lezárására.

Itt tájékoztatom önöket arról, hogy az önkormányzati bizottság május 2-ára tervezett ülése elmarad.

Tisztelt Országgyûlés! Most soron következik a magyar közlekedéspolitikáról és a megvalósításához szükséges legfontosabb feladatokról szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitájának megkezdése. Az elõterjesztést H/1311. számon, a környezetvédelmi bizottság ajánlását H/1311/2. számon kapták kézhez.

Elsõként megadom a szót dr. Lotz Károly közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszter úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage