Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Mivel további felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

(20.30)

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita következõ szakaszát nyitom meg az ajánlás 26-tól 29-ig terjedõ pontjainak megfelelõen. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az ötödik vitaegység következik az ajánlás 30. pontja szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Felszólaló nem jelentkezett, ezért a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A következõ vitaszakaszt nyitom meg az ajánlás 31. és 32. pontjának megfelelõen. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az utolsó vitaszakasz következik az ajánlás 33-tól 40-ig terjedõ pontjai szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Tisztelt Országgyûlés! Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom. Megkérdezem Kovács Kálmán közlekedési, hírközlési és vízügyi államtitkár urat, hogy most vagy a módosító javaslatokról történõ szavazást megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Kovács Kálmán: A módosító javaslatoknál.) A módosító javaslatoknál. Köszönöm. A módosító javaslatokról történõ szavazásra a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Budapest Bank részére juttatott 12 milliárd forint állami támogatás körülményeinek vizsgálatáról szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitájának folytatása és lezárása. A bizottság önálló indítványát H/2239. számon, az ehhez kapcsolódó jelentést pedig H/2239/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Megadom a szót Keller László úrnak, a Magyar Szocialista Párt képviselõjének. Utána soron következik Rott Nándor úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage