Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Mivel további felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom. A következõ vitaszakaszt az ajánlás 285-291. számú pontjai közötti javaslatokról nyitom meg. Kérdezem, kíván-e valaki szólni. Jelzés nem érkezett. A vita e szakaszát lezárom. Megnyitom az utolsó vitaszakaszt az ajánlás 1-4. számú pontjai szerint, melyek a cím és a preambulum módosítását kezdeményezik. Kérdezem, kíván-e valaki szólni. Jelzés nincs. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés, az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom. A földmûvelésügyi miniszter úr jelezte, hogy a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni a vitában elhangzottakra. Tisztelt Országgyûlés, a módosító javaslatokról késõbbi ülésünkön határozunk.

Most soron következik a magyar közlekedéspolitikáról és a megvalósításához szükséges legfontosabb feladatokról szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést H/1311. számon, a környezetvédelmi bizottság ajánlását H/1311/2. számon kapták kézhez. Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõknek adom meg a szót, elsõként Balsay István úrnak, a Fidesz képviseletében.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage