Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy a miniszter úr 30 nap múlva adja meg az interpellációra a választ? Kérem, szavazzanak. (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 212 igen, 5 ellenszavazat és 8 tartózkodás mellett hozzájárulását megadta. Tisztelt Országgyûlés! Szabályaink szerint most az MDNP frakciójából kellene elhangzania egy interpellációnak, de nincs interpellációja a frakciónak. Ezzel az interpellációs idõszakot befejeztük, áttérünk a kérdések elmondására. (Általános zaj.)

(15.50)

Tisztelt Országgyûlés! Elõbb egy képviselõtársunk szép kifejezést használva arra kérte a tisztelt Országgyûlést, hogy ajándékozza meg figyelmével vagy hallgatásával. Én, tisztelt Országgyûlés, a figyelmét már nem is merem emlegetni, kérem, hogy hallgatásunkkal ajándékozzuk meg azokat a képviselõtársainkat és a válaszoló minisztereket, akik most soron következnek. Izsó Mihály képviselõ úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje, kérdést kíván feltenni a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszternek: "Szódavízzel nem eredményes permetezni" címmel. (Nevetés az FKGP soraiban.) Képviselõ urat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage