Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom. Megnyitom a részletes vita utolsó szakaszát, az ajánlás 24. pontja szerint, amely az egységes közlekedési alap létrehozásának lehetõségét és feltételeit kívánja megvizsgálni. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Nem kíván senki, felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra kerül. Az országgyûlési határozati javaslat részletes vitáját ezért lezárom. Megkérdezem Lotz Károly közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszter urat, a napirendi pont elõadóját, most vagy a határozathozatal elõtt kíván-e válaszolni? (Dr. Lotz Károly miniszter úr válaszol: Határozathozatal elõtt.) Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

(20.40)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik Nagy Imre, mártírhalált halt magyar miniszterelnök emlékének törvénybe iktatásáról szóló törvényjavaslat részletes vitája.

Az elõterjesztést T/2444. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig T/2444/8. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Felkérem jegyzõ képviselõtársamat, ismertesse az egyes vitaegységeket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage